загрузка...

Izgradnja bazena u Crnoj Gori

Дата: 03.10.2018

Potrebno je pažljivo razmisliti o obliku i veličini vašeg bazena. Što je veći bazen, to je veća složenost konfiguracije, što je veći trošak njegove izgradnje. Jeftiniji čitav rezervoar, koji ima pravokutnog oblika, raditi na izgradnji lakše i minimalnu potrošnju materijala. Naravno, teče oblika dizajn elegantan izgled, unutrašnjost fit pravilno izgrađena klasičnim pravokutnog bazen ukrasiti svoje stranice nije gore, a cijene će biti mnogo jeftiniji.

Hidroizolacija dna bazena
Kao što je često biraju krovnih hidroizolacija, na bazi bitumenske kitova, odgovara na vrhu šljunka-pijeska jastuk tako da je zagovarao sloj hidroizolacije zidova bazena za oko 25 cm. Mogu se koristiti drugi materijali: film za plastenike, tkanina za polu platnu. U ovom trenutku nećete imati poteškoća u izboru hidroizolacije.

Oplata i ojačanje
Oplata i ojačanje bazena
Platforma je u suštini skelet celokupne konstrukcije. Dakle, kako precizno je ispravan i njegove instalacije ovisi o budućnosti sliva. Jednostavan i jeftin opcija — drvene daske, ojačani rebra. Također možete koristiti šperploča, uzrokujući ide ravnih i glatkih površina,   pogledajte vezu sa bazenima u Crnoj Gori http://montelgroup.me/sr/izgradnja-bazena-u-crnoj-gori/    čime se štedi na gips i poravnanje. Kada se instalacija završi, montažni bazen podova u kompletu. Sve otvore koji su potrebni moraju se unaprijed razmišljati i obezbediti u oplati. Uz pomoć fitinga, dizajn bazena je intenziviran. Optimalna sekcija ventil je 8-14 mm korak, gdje su ventili smješteni oko 200 mm u dva sloja.

Punjenje betona
Najbolji materijal se koristi Hidrobeton ili cementa oznaka 500 i iznad. Istovremeno betonira dno i zidove bazena. To je važno zbog toga što će se takozvani «hladni spojevi» znači da nema potrebe da se prepisati svoje hidroizolaciju materijala.

S obzirom na bazen
Završetak bazena
Kada se suočila bazena postoji širok prostor za svoju maštu: keramičke pločice, mozaik bilo koje boje i tako dalje D. I vi možete vjerovati dizajneri kompanije koja gradi bazene Moskva ima veliku praktičnu primjenu želje kupaca u životu..

Instalacija opreme
Instalacija opreme
Kada je završeno suočavaju, glavni oprema je instalirana, povezanih vode i mogu dobiti zadovoljstvo iz plivanja u vlastiti bazen. Instalaciju uređaja treba raditi veoma pažljivo koristeći poseban projekat.
 


Идет проверка данных